Download our mobile app

Rating Booking Username Review Date
Booking #47299 Roger Excellent. Calm and communicating well when our plane was late Sat, Apr 20, 2024 8:23 PM
Booking #46337 Fred van Heertum Le chauffeur ne s'est jamais présenté, il a continué à donner des heures plus tardives pour venir nous chercher, ce qui était bien trop tard pour prendre notre vol à Charles de Gaulle. Nous avons été obligés de prendre un autre taxi. Nous vous demandons de nous rembourser immédiatement la totalité du montant de €123,60 Fri, Apr 19, 2024 9:52 AM
Booking #48039 Kurt Bij aankomst op luchthaven Zaventem op 18/04/2024 om 00u05 geen chauffeur te zien op de afgesproken plaats. Gebeld naar het telefoonnummer van de chauffeur, kregen te horen dat hij in Frankrijk was en dat er een andere chauffeur was aangeduid. Ik diende maar contact op te nemen met de Belgische centrale. Tweemaal gebeld naar die centrale en telefoonnummer was niet bereikbaar. Uiteindelijk kregen wij nadien telefoon van de aangeduide chauffeur dat hij onderweg was naar Zaventem en er binnen 30 min ging zijn. Chauffeur is toegekomen 1 uur later dan voorzien. Thu, Apr 18, 2024 2:55 PM
Booking #48350 Van der Perren Niet aanwezig aan Quick, moesten naar 5de verdiep, en wegens een gesloten deur naast de winkel zijn wij voor Sheraton beland en hebben parking gezien, maan niet die van de normale uitgang. De chauffeur niet aangenaam, arrogant en altijd roepen. Het is mijn stijl niet, ben 75 jaar en accepteer het niet. Ook onbeleefd en aggressief rijden . Zijn nog levend. Eeste keer zo een chauffeur. Thu, Apr 18, 2024 12:34 PM
Booking #46943 Stefano Very good service, punctual and kind driver. Wed, Apr 17, 2024 9:54 AM
Booking #47298 Roger as usual excellent Tue, Apr 16, 2024 9:26 AM
Booking #48505 magali ferreira Chauffeur très sympathique, sérieux et très ponctuel. Contact à garder pour mes prochaines prise en charge. Tue, Apr 16, 2024 5:43 AM
Booking #48445 Michaela Our driver gave us a call to let us know that he is on his way to our address around 30 before the agreed time. He arrived on time and was very friendly. He helped with the luggage and had a nice chitchat with us. He even offered to help us with our luggage to get into the airport. I recommend to book and I absolutely will do again. Thanks for this comfortable transport Mon, Apr 15, 2024 12:36 PM
Booking #48071 Peter prima chauffeur, vriendelijk en op tijd Mon, Apr 15, 2024 11:49 AM
Booking #48480 Subramanyam The driver came late by 45 mins. I booked the taxi for 10.45 PM. The driver came by 11.30 PM. I asked for a discount for being late. but he refused. i am not happy with this kind of pathetic service. I deserve a big discount. Sun, Apr 14, 2024 4:13 PM
Booking #47871 Neffari Is op het laatste moment niet komen opdagen, omdat ze weinig chauffeurs hebben Sun, Apr 14, 2024 9:26 AM
Booking #47186 Alex Uitstekende service, zowel voor de heen als de terugrit! Thu, Apr 11, 2024 11:58 AM
Booking #48369 Vitalii Protsenko We recommend this taxi for families Thu, Apr 11, 2024 10:26 AM
Booking #48240 Jo heel fijn dat giovani toch nog is gekomen, hartelijjk dank! Thu, Apr 11, 2024 9:23 AM
Booking #47521 Eddy Goede communicatie tussen chauffeur en client. Wed, Apr 10, 2024 10:23 AM
Booking #48113 christian I ordered and paid for a ride to the airport of Brussels. The driver, Mohamed J simply didn't show up. After calling him several times he came up with a story of technical problems... I almost missed my flight. I contacted 'airporttaxis' for a refund but they didn't respond, this shows that 'airporttaxis' can't be trusted!!!! Tue, Apr 9, 2024 6:59 PM
Booking #47832 Begona Excellent service. We will use them again. Thank you Sun, Apr 7, 2024 2:36 PM
Booking #12813 Eddy Stipt volgens afspraak. Goede communicatie met chauffeur Sun, Apr 7, 2024 9:13 AM
Booking #48194 Sonia minaya Alles ging zoals verwacht goed prijs en heel makkelijk on te reserveren. Sat, Apr 6, 2024 6:55 PM
Booking #48160 Roge julien Très mécontent du service réalisé Pas de chauffeur à notre arrivée, pas de réponse du numéro donné, pas de réponse au mail envoyé, un autre chauffeur que celui prévu initialement est arrivé avec plus de 45 min de retard, vitesse plus que rapide J’aimerai que vous nous recontactiez ou au moins répondre aux mails envoyés pour en parler D’avance merci Julien Rogé Wed, Apr 3, 2024 4:40 PM
Booking #47241 Andre Vriendelijk, gedienstig, rustige chauffeur Tue, Apr 2, 2024 1:48 PM
Booking #47992 Falla Très bon service Tue, Apr 2, 2024 1:48 AM
Booking #47991 Els cooreman Zeer professioneel. Mon, Apr 1, 2024 10:01 PM
Booking #47426 piet lammens nice driver, very friendly, good service Mon, Apr 1, 2024 6:42 PM
Booking #46027 Kyle Nicholas FINN Great driver and great communication and very professional. Mon, Apr 1, 2024 9:26 AM
Booking #46996 Brichard Le chauffeur n’est jamais arrivé !!!!! Mon, Apr 1, 2024 6:23 AM
Booking #47679 LAUDE Catherine Excellent service, professionnel, sympathique, à recommander Sun, Mar 31, 2024 1:39 PM
Booking #47763 Rudi Very friendly driver which brought us to the airport in time. Driving was gentle. Sun, Mar 31, 2024 10:59 AM
Booking #47909 Sangsuk He is a very kind and great driver, I had a very pleasant ride! Sat, Mar 30, 2024 10:23 AM
Booking #47692 Lies Uitermate tevreden. De chauffeur was zeer vriendelijk en behulpzaam en de rit was zeer aangenaam. Fri, Mar 29, 2024 1:32 PM
Booking #47595 Joris cop Perfect ! Driver Denis was great ! Tue, Mar 26, 2024 7:56 PM
Booking #47843 Nicole Vriendelijke chauffeur die zelfs de incheckbalie voor ons opzocht Mon, Mar 25, 2024 5:36 PM
Booking #47399 willy Taxi was niet aanwezig op afgesproken tijd in de luchthaven en had had niets laten weten. Moest om 7:45 aanwezig zijn (landing was om 7:15 dus 30 minuten al voorzien) en we wisten om 7:55 nog niets, heb dan zelf gebeld en ging nog minstens 20 mins onderweg zijn. Dat was niet aanvaardbaar en we hebben dan laten weten dat we een andere taxi namen. Mon, Mar 25, 2024 1:27 PM
Booking #47829 Elke Prima chauffeur: stipt, veilige rijstijl en vriendelijk. Sun, Mar 24, 2024 3:44 PM
Booking #47217 ROBERT Très bon service Sat, Mar 23, 2024 8:29 PM
Booking #47116 Luc prima service . De chauffeur stond ons op te wachten met onze naam . Niet moeten wachten en zoeken . Sat, Mar 23, 2024 4:12 PM
Booking #47647 Lauwereyns Zeer goede service. Goed op voorhand. Tue, Mar 19, 2024 9:44 PM
Booking #47556 Harry On Time and reliable Tue, Mar 19, 2024 2:44 PM
Booking #47168 Peter Prima chauffeur, mooi op tijd afgezet Mon, Mar 18, 2024 11:50 AM
Booking #47671 khawar Punctual,clean car and excellent Service. Sun, Mar 17, 2024 10:07 PM
Booking #47228 Patrick Zoals steeds opnieuw superleuke ervaring gehad.Service is top en zeker aanbevelenswaardig👍 Sat, Mar 16, 2024 12:16 PM
Booking #45227 Robert On time - Good driver Sat, Mar 16, 2024 10:32 AM
Booking #46935 Inge Lanneau Heel vriendelijke chauffeur, top alles!! Danku Fri, Mar 15, 2024 8:02 AM
Booking #47396 Harry As always punctual and reliable Fri, Mar 15, 2024 6:07 AM
Booking #46721 Hugo zeer tevreden voor de zoveelste keer Fantastische firma .......Houden zoo Thu, Mar 14, 2024 1:08 PM
Booking #47392 Mark Allison Tolle Service. Pünktlich (04:30), schönes Auto, freundlicher Fahrer, hat mit den Koffern geholfen und entspannt gefahren. Würde empfehlen Wed, Mar 13, 2024 2:12 PM
Booking #45870 Arlette Cnocquart Tout était parfait. Je réserverai à nouveau pour mes prochaines vacances. Wed, Mar 13, 2024 11:03 AM
Booking #47014 Gaston vermelding ontmoeting na 23h blijkt zeer verwarrend te zijn. - er is aan de overkant geen taxiparking (lift naar verschillende etages -maar welke?) - en de bestuurder komt u wel oppikken aan de Quick Wed, Mar 13, 2024 9:43 AM
Booking #47356 bart alles correct verlopen Tue, Mar 12, 2024 7:17 PM
Booking #47287 Gilbert Ponctuel, véhicule confortable, chauffeur courtois et efficace. Très bien. Tue, Mar 12, 2024 9:39 AM